Salate - RawVegan

Salata raw de dovlecel

Aceasta este una din cele mai bune salate. E fresh, e usor de facut si poate fi servita langa orice fel de preparate, neavand un gust propriu foarte pronuntat. Singurul „secret” este ca ingredinetele sa fie proaspete si de foarte buna calitate.

Salata de avocado delicioasa

Aceasta salata este foarte simplu de facut, dar are un gust fantastic mancata alaturi de niste felii de paine integrala putin prajite. Este satioasa, plina de fibre si ajuta la scaderea colesterolului rau. E o minunatie!

Salata de conopida cruda cu seminte

Probabil cu totii stim cat de sanatoasa este conopida. Din pacate multa lume nu o consuma deoarece daca nu este pregatita cum trebuie este apoasa si cu o consistenta ciudata. Una din variantele cele mai bune si sanatoase de a te imprieteni cu conopida este aceasta de mai jos.

Salata cu conopida cruda

Voua va place conopida? Daca raspunsul e nu, eu zic sa-i mai acordati o sansa si sa incercati aceasta reteta. Majoritatea celor care afirma ca nu-s tocmai prieteni cu ea nu au incercat-o in niste retete care sa o puna in valoare. Nici mie nu-mi place chestia aia apoasa si fara gust care rezulta daca o fierbi (eventual prea mult) cufundata in apa. In aceasta reteta este crocanta si deosebit de gustoasa.

Mai multe articole...

  1. Salata de vara cu seminte

Informaţii în completare