Dulciuri - RawVegan

Budinca de chia cu mere si stafide

Acesta este un preparat foarte simplu de facut, dar si foarte gustos. Este potrivit ca mic dejun,dar si ca gustare de dimineata. Puteti da adaugati si alte fructe sau zeama de portocale.

Tort raw musuroi de cartita

Zilele acestea am avut o aniversare in familie si am facut acest tortulet usor si savuros. Poza nu e prea reusita si nu exprima absolut deloc gustul extraordinar de bun pe care l-a avut. A disparut foarte repede, deci nu am reusit sa fac o poza cu sectiunea (care era foarte frumoasa!).

Salam de biscuiti raw

Evident ca daca-i vorba de un preparat fara coacere nu discutam nici de salam, nici de biscuiti, dar gandindu-ma la dulcele copilariei care nu este prea sanatos mi-a venit ideea acestui preparat. Voi puteti sa combinati ce ingrediente aveti pe acasa. Eu l-am facut asa:

Budinca raw de chia

Deoarece „tanara generatie” avea chef de ceva dulce, m-am gandit ca e timpul sa incerce semintele de chia. Pentru ca aveam numai din cele inchise la culoare, era destul de clar ca nu vor gusta daca o vor vedea cum arata si nici nu vor lua a doua inghititura daca nu e delicioasa.

Informaţii în completare