Paste - OvoLactoVegetariene

Pesto raw de patrunjel si spanac

 

Incurajata de succesul pesto-ului de coriandru, am incercat si alte combinatii care s-au dovedit a fi la fel de gustoase. Ce poate fi mai sanatos decat o portie zdravana de verdeturi proaspete, zeama de lamaie si ghimbir?

Pesto de leurda

 

Daca tot am facut pesto din patrunjel, spanac, loboda, coriandru de ce sa nu fac si din leurda, nu? Ca orice pesto cu verdeata proaspata a iesit minunat!

Pesto de loboda

 

In primavara asta am incercat sa mananc cat mai multe verdeturi crude. Pesto-ul este una din variantele cele mai rapide si gustose in care poti ingloba astfel de ingrediente. Din seria pesto-urilor din primavara asta, va prezint pesto-ul de loboda. Spre deosebire de celelalte, acesta a fost pregatit destul de clasic, in sensul ca contine ulei extravirgin, seminte de pin si parmezan.

Pesto raw de coriandru

 

Uitandu-ma la o emisiune culinara pe un post din grupul Digi am descoperit un site cu retete minunate. Inspirandu-ma de acolo si profitand de faptul ca a aparut noua recolta de coriandru in piata, am facut acest pesto superb. L-am servit cu paste integrale presarate cu niste seminte de susan. Delicios!

Informaţii în completare