Dulciuri - OvoLactoVegetariene

Rulouri cu nuci si curmale

Aceste rulouri sunt delicioase. Sunt facute dintr-o compozitie asemanatoare cozonacului, iar coacerea lor aduce in bucatarie toti membrii familiei. Evident ca o parte din ele nu au apucat sa se raceasca! Multumesc pentru idee!

Prajitura cu nuci si cirese

Prajitura aceasta este foarte gustoasa. Combinatia de cirese cu nuci este intotdeauna castigatoare. Nu este greu de facut si poate fi servita atat in sezonul cireselor, cat si dupa aceea folosind cirese congelate. Inspiratia a venit de aici.

Prajiturele cu susan

Niste prajiturele minunate, fara gluten, usor de facut. Potrivite atat pentru adulti, cat si pentru copii. Incercati-le! Sursa retetei este aici.

Prajitura cu fructe uscate

Aceasta prajiturica este foarte gustoasa si potrivita mai ales in sezonul rece cand nu avem la dispozitie decat fructe deshidratate. Initial am facut aceasta reteta intr-o tava de 45X25 cm, dar mi-am dat seama ca nu era suficient de inalta prajitura, asa ca voi micsorati tava sau dublati reteta. M-am inspirat de aici pentru aceasta reteta.

Prajitura cu vin rosu si scortisoara

O prajitura inedita prin ingredientele folosite, dar cu un gust minunat. Chiar daca contine vin, tinand cont ca sta ceva vreme in cuptor unde alcoolul se evapora, cred ca este portivita si pentru copii. Reteta am gasit-o mai demult undeva, mi-am notat-o, dar nu si sursa.

Pancakes cu mere si banane

Combinatia de mere, banane si scortisoara este intotdeuna delicioasa, dar daca ea face parte din pancakes.... Incercati neaparat aceasta varianta de placeri simple.

Informaţii în completare