Articole

Prevenirea si tratamentul intepaturilor de tantari

A venit vara si toata lumea isi doreste sa petreaca cat mai mult timp in aer liber. Caldura din case ne face sa dorim ca racoarea noptii sa ne invadeze prin geamurile deschise. Suna feeric pana ce auzi bazaitul tantarilor. Stim cu totii ca pe langa aspectul inestetic al urmelor lasate pe piele, tantarii pot transmite diverse boli, unele foarte grave. De aceea atrag atentia ca orice manifestare mai deosebita sau de intensitate neobisnuita care apare dupa o intepatura de tantar trebuie sa va duca de urgenta la medic.

Despre copii

 

Cu totii dorim binele copiilor nostri. Fiecare din noi facem ce credem ca e mai bine pentru ei. Unii ne luam 3 joburi ca sa le asiguram lor banii necesari indeplinirii tuturor dorintelor, uitand ca totusi este foarte important si pentru ei, si pentru noi sa le fim alaturi cat mai mult timp. Copiii sunt ca niste carti cu foi albe. In fiecare zi se scrie o pagina, fie ca suntem langa ei, fie ca nu.

Primul manual de Educatie Nutritionala

 

Armonizarea activităţilor zilnice în scopul menţinerii sănătăţii şi al asigurării unei vieţi echilibrate se învaţă din primii ani de viaţă, sub atenta supraveghere a părinţilor. Însă odată cu înaintarea în vârstă, extinderea ariei sociale şi accentuarea influenţelor grupului, comportamentul alimentar al copilului şi regimul său de viaţă pot suferi modificări, nu întotdeauna benefice.

Informaţii în completare