Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale

In deschiderea seriei de carti ce merita citite va voi prezenta nu una, ci doua carti extraordinare. Ele apartin aceluiasi autor – Mikhail Tombak. Este vorba de „Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale” si „Cum sa traim 150 de ani”. Autorul este absolvent al Facultatii de Biologie din cadrul Universitatii de stat din Rusia. Multi ani a condus Centrul pentru stiinte medicale din Moscova. Mama sa a fost  medic si el a avut o copilarie marcata de multe boli care nu au putut fi tinute in frau de tratamentele alopate administrate. Din acest motiv a cautat tot timpul modalitati de vindecare prin metode cat mai apropiate de natura. Majoritatea terapiilor au fost verificate pe propriul corp.

De ce mi-am dorit sa va prezint aceste carti? Desi nu sunt foarte populare la noi, mie mi se par niste instrumente extraordinare. Sunt scrise intr-un limbaj accesibil si sunt foarte usor de folosit. In volumul „Cum sa traim 150 de ani” autorul spune:

„Din experienta am descoperit ca exista cinci factori principali care dauneaza sanatatii noastre:

-neglijarea coloanei vertebrale

-respiratia incorecta

-dieta incorecta

-lipsa igienei corporale interne

-incapacitatea de a trai o viata fericita”

De-a lungul celor peste 300 de pagini ale volumului detaliaza aceste probleme si ofera solutii usor de aplicat, naturale si necostisitoare. Toate metodele de vindecare oferite sunt bazate pe fructe si legume aflate la indemana tuturor.

In cel de al doilea volum – „Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale” – autorul prezinta metode naturale simple, dar eficiente pentru a vindeca  o serie de boli considerate incurabile. Volumul contine 150 de remedii pentru diverse afectiuni.

Remediile si metodele de vindecare propuse de Mikhail Tombak au devenit atat de populare in Rusia, incat nu mai putea intra in propria casa din cauza multimii de oameni veniti sa-i ceara ajutorul. Situatia era atat de grava, incat a ales sa se mute in Polonia unde a pus bazele unui centru de sanatate.

Inchei aceasta scurta prezentare indemnandu-va sa cititi neaparat aceste carti si sa nu uitati cuvintele lui Hipocrate care sunt inca foarte actuale desi au trecut 2000 de ani:

„Toate bolile intra in trupul nostru pe gura”.

Informaţii în completare