Sfaturi practice

Plombele cu amalgam - un real pericol

Despre doamna Elena Pridie nu cred ca trebuie sa va dau multe amanunte, le cunoasteti deja. Gasiti de altfel destule date in interviul de aici. La finele anului trecut mi-a impartasit experienta prin care a trecut referitor la aceste plombe toxice.Evident ca am vrut ca toata lumea sa afle acest adevar, si cine putea sa-l relateze mai bine decat insasi doamna Pridie? Iata deci scrisoarea sa pentru voi:

Raw Generation Expo Editia a VIII a

Pe 16 noiembrie 2014 se va desfășura a opta ediție a expoziției Raw Generation, un eveniment național care promovează un stil de viaţă sănătos.

Această expoziție a fost și este primul si cel mai mare eveniment din România care promovează alimentația “raw food”. Primele șapte ediții au avut un mare succes, bucurându-se de prezența a mii de oameni și a presei din România la fiecare ediție.

Prevenirea si tratamentul intepaturilor de tantari

A venit vara si toata lumea isi doreste sa petreaca cat mai mult timp in aer liber. Caldura din case ne face sa dorim ca racoarea noptii sa ne invadeze prin geamurile deschise. Suna feeric pana ce auzi bazaitul tantarilor. Stim cu totii ca pe langa aspectul inestetic al urmelor lasate pe piele, tantarii pot transmite diverse boli, unele foarte grave. De aceea atrag atentia ca orice manifestare mai deosebita sau de intensitate neobisnuita care apare dupa o intepatura de tantar trebuie sa va duca de urgenta la medic.

Informaţii în completare