Pro si Contra

GREEN NIGHT

   

 

Incepand cu 29 iulie 2015 bucurestenii vor putea vedea gratuit cele mai importante documentare legate de nutritie, mediu si protectia animalelor.

Interviu Andrei Rosu

Despre Andrei Rosu sunt foarte multe de spus. Este un model de urmat in primul rand pentru ca a reusit sa invinga inertia statului pe canapea cu o bere in mana si si-a dus noua pasiune - sportul - dincolo de limitele obisnuite. Informatii despre el gasiti pe andreirosu.org

Interviu Florin Popa

Acum ceva vreme am citit un articol pe site-ul Good Food despre fetele carnivore din redactie si despre baietii vegetarieni din redactia vecina. Fara sa fac eforturi deosebite, iata ca viata mi-a scos in cale unul din acei vegetarieni. Nu m-am putut abtine sa nu-l iau la intrebari!

Interviu Zoltan Andras - Sarmalele reci

Cum aţi devenit vegetarian?

Destinul a făcut că un amic chitarist şi coleg la cursul de improvizaţie de jazz, care pe vremea aceea cocheta cu vegetarianismul şi cu mişcarea Hare Krishna, m-a invitat la nunta lui, la o petrecere restrînsă, acasă, unde toate bucatele au fost exclusiv vegetariene. Am mîncat din toate, iar la sfîrşit, cînd am plecat, m-am simţit pentru prima oară în viaţă uşor, dar plin de energie. În ziua aceea am luat decizia să nu mai mănînc carne.

Informaţii în completare