Lansare "Slowly Veggie!" Romania

 
Inspirată din bucătăria vegetariană și vegană, prezentă în Germania, Polonia și Italia, revista Slowly Veggie! se adresează unei comunități care a descoperit în vegetarianism și veganism energie, sănătate, gust.
Revista va avea o apariție bianuală în România și va putea fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei, la prețul de 9.99 lei.

VEG SUNDAY

     

Asociatia Vegetarenilor din Romania va invita duminica, 30 august 2015, la Roaba de Cultura din Bucuresti pentru a sarbatori Veg Sunday.

      Pe parcursul zilei vor fi ateliere de gatit, un seminar despre sportul si alimentatia vegetariana si o proiectie speciala cu unul din cei mai carismatici vegetarieni: Gary Yourofsky.

         Participarea este gratuita.

Touched by an Angel editia a III a

 

Bucuresti, octombrie 2014 - Sambata, 11 octombrie 2014 intre orele 11:00 si 20:00 Inspayer Bistro (str. Batistei, nr. 24A, 040 Bucuresti) gazduieste a treia editie a evenimentului dedicat strangerii de fonduri pentru Asociatia Touched Romania si sprijinirii mamelor tinere aflate in situatii de dificultate emotionala, materiala sau educationala.

CONCURS - castigati Raza de soare

Nu, nu e o gluma. Intr-o atmosfera de iarna autentica, cu viscolul suierand pe la ferestre eu va propun sa castigati Raza de soare care sa va insenineze zilele de iarna. Este vorba de un mix de uleiuri esentiale daruit voua cu dragoste de echipa de la 10beneficii.

CONCURS - Medicina naturii

Asa cum am promis, iata ca lansam un nou concurs. Premiul consta intr-o carte cu adevarat folositoare pe care o putem citi si in limba romana datorita traducerii minunate a doamnei Elena Pridie. Exemplarul care constituie premiul acestui concurs are autograful traducatoarei. 

Informaţii în completare